Pakket

BASIS

Leg de absolute basis voor het Dropshippen!

Ben jij opzoek naar een kant-en-klare shop om straks jouw dropship concept op te lanceren? Met ons Basis Pakket ben jij binnen no-time online en heb jij geen omkijken meer naar zaken als design, hosting en plugins. Dropshipstart heeft voor jouw alle benodigdheden gebundeld, zodat jij direct veel tijd en geld bespaart.

Responsive Premium WordPress Thema

Met het inbegrepen Responsive Premium WordPress Thema krijgt jouw Dropship onderneming direct het uiterlijk van een echte webshop. Door de responsiveness past de webshop zich volledig aan naar het apparaat van de bezoeker(mobiel, tablet, dekstop).

Dit Thema bevat alle nodige onderdelen om klanten direct kennis te laten maken met de producten in jouw webshop. Daarnaast kan er eenvoudig gezocht en geswitcht worden naar het gehele assortiment en wijzig je de kleuren, teksten en pagina’s eenvoudiger dan ooit!

Benieuwd naar een demo van ons Premium WordPress Thema?

Woocommerce installatie

De door ons opgeleverde webshops draaien standaard op ’s werelds meest gebruikte platform Woocommerce. Het grote voordeel is toch wel de oneindig en veelal gratis plugins waarmee je jouw webshop kunt customizen en uitbreiden. Ook blijft Woocommerce het platform razendsnel doorontwikkelen en die beschikbare updates zijn en blijven voor jou ten alle tijden gratis te gebruiken.

Klik op de onderstaande velden voor meer informatie.
Ali Dropship plugin (lifetime licentie)

Een plugin waar je wellicht al eens eerder over gehoord hebt. De Ali Dropship plugin maakt het namelijk mogelijk om met een paar simpele handelingen producten te importeren van de website Aliexpress. Dit bespaart je behoorlijk wat tijd, omdat je zelf aan kunt vinken welke informatie de plugin op jouw webshop moet plaatsen.

Daarnaast regelt de Ali Dropship plugin het hele bestelproces met de leverancier van de door jou gekozen producten.

 

WP Hosting + domeinregistatie

Het instap pakket bevat standaard hosting voor jouw dropship webshop. Hosting is nodig om jouw webshop online bereikbaar te maken voor het online winkelend publiek. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop online staat, goed en snel functioneert en voldoet aan de veiligheidseisen voor webshops (o.a. SSL). Onze klanten krijgen op elk pakket de eerste maand gratis hosting en dat geheel zonder opstartkosten.

Ga je voor ons instap pakket, dan krijg je het eerste jaar een gratis .nl-domeinnaam naar keuze!

Bekijk voor meer informatie over onze hosting- en domeinnaam tarieven op de pagina hosting.

2 E-mailaccount

Bij een professionele webshop hoort natuurlijk ook een passend e-mailadres.
Dus geen @gmail.com, @outlook.com of @hotmail.com adres, maar een e-mailadres dat correspondeert met jouw domeinnaam. Bijvoorbeeld: info@jouwdomeinnaam.nl

Toch meer dan één e-mailaccount nodig?
Hier vind je alle informatie over een e-mailaccount.

Toegang tot instructievideo's

Al onze klanten hebben gratis toegang tot instructievideo’s, waarin verschillende onderdelen van de dropshipplugin van A tot Z uitgelegd worden.

Kom je er toch niet helemaal uit of heb je aanvullende vragen? Dan kun je ons meteen inschakelen.

 

Mollie integratie

Met de Mollie integratie maken we het mogelijk om naast de betaalopties zoals overschrijving per bank en Paypal, extra betaalmogelijkheden aan jouw webshop toe te voegen.

Mogelijkheden zijn: iDeal, Bitcoin, Creditcard, SEPA, EPS, GiroPay, ING Homepay, KBC/CBC betaalknop, Klarna, Bancontact(BE), Paysafecard, SOFORT, Cadeaukaarten.

Mollie heeft voor haar klanten een hele duidelijke interface, laat betaling in een duidelijk overzicht zien en maakt dagelijks de omzet naar jouw rekening over.

 

Hulp bij huisstijl opmaak

Kun je wel wat extra hulp gebruiken bij het personaliseren van jouw nieuwe webshop? Schakel dan de hulp in van één van onze designers. Wij helpen klanten met het instellen van de juiste kleuren, lettertypes en het plaatsen van eigen logo’s voor de gehele webshop.

Deze handelingen zijn uiteraard ook zelf uit te voeren middels onze duidelijke instructievideo’s.

Niet inbegrepen:

Aanmelding Zoekmachines

Zoekmachines kunnen een belangrijke rol gaan spelen voor de toestroom van bezoekers naar jouw webshop. Daarom helpen wij klanten met de basis voor het online vindbaar maken van hun webshop.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor de vindbaarheid van jouw webshop kunnen doen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Installatie Google Analytics

Met de Google Analytics tool krijg je uiterst interessante en bruikbare informatie over bezoekers van jouw webshop. Zo kun je o.a. zien via welke stromen je bezoekers in jouw shop terecht komen, wat ze doen en wat ze interessant vinden. Met deze informatie kun je blijven werken aan cruciale verbeterpunten voor jouw webshop.

 

Coachinggesprek met Dropshipspecialist

Voordat jij je Dropship avontuur gaat beginnen, helpt onze Dropshipspecialist jou met de laatste punten om van jouw webshop een succes te maken. Jullie lopen samen nog een keer het hele proces door en zal jou naast handige feedback ook de fijne kneepjes van het Dropshippen leren. Tip: houd een kladblok bij de hand 🙂

 

Vragen over dit pakket?