Dropshipstart.nl FAQ

Wat is dropshipping?

Dropshipping is een business model waarbij je producten van andere bedrijven verkoopt. Je bent een tussenpersoon tussen een bedrijf met een succesvol product en de consument.

Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat de producent sterk is in producten maken, maar niet in het aan de man brengen en (online) marketing van het product.

Hier liggen kansen voor slimme ondernemers om een win-winsituatie te creëren. Jij gaat deze producten verkopen in jouw webshop en bouwt je eigen merk en business op. Deze orders stuur je door naar de leverancier die ze rechtstreeks naar jouw klanten verstuurd.

Het grote voordeel van dropshipping voor startende ondernemers is dat je geen grote investeringen hoeft te doen. Geen eigen voorraden, geen eigen kantoor, geen eigen magazijn, etc.

Wat heb je wel nodig? Een eigen webshop om deze producten te kunnen verkopen. Het beginnen van een webshop vereist technische vaardigheden. Wij helpen je bij Dropshipstart.nl om een kant-en-klare Dropship webshop voor je te bouwen!

Klik op de onderstaande velden voor meer informatie.

Wat is AliExpress dropshipping?

AliExpress dropshipping werkt op dezelfde manier als het traditionele dropshipping-bedrijfsmodel. Je kopieert het product van AliExpress naar jouw eigen webshop, stelt een prijs in en nadat je een product hebt verkocht, koop je het bij AliExpress in en wordt het rechtstreeks naar de klant verzonden.

Dropshipping met AliExpress heeft tal van belangrijke voordelen:

Ten eerste kun je hun productafbeeldingen, volledige beschrijvingen en recensies gebruiken. Dat bespaart veel tijd, vooral als je over geschikte software beschikt om alle informatie die je nodig hebt naar je site te importeren.

Ten tweede is het gemakkelijk om betrouwbare groothandels te vinden. Je ziet alle beoordelingen en feedback van klanten. Wanneer je voldoende tijd besteed aan research naar je product en leverancier, bespaar je op de langere termijn veel tijd. Bijvoorbeeld door je tijd niet te verdoen aan onbetrouwbare leveranciers.

Het assortiment van AliExpress is gigantisch groot, waardoor je voldoende keuze hebt binnen jouw niche en ze leveren wereldwijd. De wereld ligt dus aan jouw voeten!

Wat is AliDropship?

AliDropship is een bedrijf dat effectieve automatische oplossingen bouwt voor winstgevende dropshipping met AliExpress.

Hun krachtige op WordPress gebaseerde plug-ins besparen je enorm veel tijd en geld bij het vullen van je eigen webwinkel. Met slechts één druk op de knop kun je een product dat je ziet op AliExpress al importeren in je WooCommerce Dropshipping webshop. Dit product bevat dan ook gelijk de informatie die nodig is om het product met één druk op te knop in te kopen bij je leverancier op AliExpress. Dit bespaart jou, zoals genoemd, veel tijd en geld!

Dankzij de goede contacten die Dropshipstart.nl heeft bij Alidropship en de uitgebreide ervaring met de Alidropship plugin kunnen wij voor zeer aantrekkelijke prijzen het moeilijke en technische werk voor je uit handen nemen. Wij leveren een kant en klare WooCommerce installatie met de Alidropship plugin voor een zeer lage prijs. Zo hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met waar je goed in bent: het ondernemen.

Wat is de AliDropship plugin?

De Alidropship plugin is de ideale tool om jouw dropship webshop mee te lanceren.

Waarom? Met slechts één druk op de knop kun je een product dat je ziet op AliExpress al importeren in je WooCommerce Dropshipping webshop. Dit product bevat dan ook gelijk de informatie die nodig is om het product met één druk op te knop in te kopen bij je leverancier op AliExpress.

Je hoeft dus niet meer alle productinformatie handmatig toe te voegen aan je webshop en nadat je een product hebt verkocht kun je met één druk op bestellen bij je leverancier. Dit bespaart jou dus veel handmatig werk en enorm veel tijd en geld!

Overige voordelen zijn: De editor waarmee je kunt filteren welke productinformatie je wel of juist niet wilt importeren naar jouw webshop.

Prijsautomatisering: Je kunt achter de schermen eenvoudig een formule instellen waardoor jouw prijzen automatisch updaten op basis van de margeformule die je hebt ingegeven.

Automatische ordertracking: De plugin checkt of jouw ordertracking updates krijgen en stelt je hiervan op de hoogte.

Ongelimiteerd aantal producten: Er is geen limiet aan de hoeveelheid producten die je kunt importeren.

Dankzij de goede contacten die Dropshipstart.nl heeft bij Alidropship en de uitgebreide ervaring met de Alidropship plugin, kunnen wij jou voor zeer aantrekkelijke prijzen het moeilijke en technische werk uit handen nemen. Wij leveren een kant en klare WooCommerce installatie met de Alidropship plugin voor een zeer lage prijs. Zo hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met waar je goed in bent: het ondernemen.

Heb jij een vraag die nog niet in deze lijst staat? Neem dan contact op met onze Helpdesk.