Een team van specialisten dat jou verder helpt….

Online ondernemen roept bij veel starters vragen op. Dat is nou juist waar Dropshipstart.nl het verschil probeert te maken, door standby te staan als jij ons nodig hebt.

Waarom Dropshipstart.nl

Dropshipstart.nl is ontstaan na de gigantische ontwikkeling op het gebied van Dropshipping. Hierin heb ik gemerkt dat deze nieuwe ‘hype’ ook veel vragen oproept bij degene die hier mee gestart zijn of mee willen starten. Het aanbieden van kant en klare oplossingen was het antwoord. Zo hoeven onze klanten het ‘Dropship-wiel’ niet telkens opnieuw uit te vinden en dit scheelt behoorlijk wat tijd, geld en frustraties.

Bij ons geen abonnement, geen FEE!

Een groot struikelblok voor veel startende Dropshippers zijn de hoge abonnementskosten en fees (per order) die maandelijks afgedragen moeten worden bij platformen zoals Shopify.

Wij kiezen er bewust voor om niet mee te groeien op het succes van onze klanten, maar juist de helpende hand bieden om deze groei mogelijk te maken!

Geen bloed, zweet en tranen

Wij begrijpen heel goed dat je graag snel van start wilt gaan met Dropshippen en je niet of nauwelijks bezig wilt houden met zaken als programmeren, plugins en designs. Maak kennis met onze verschillende pakketten om te zien wat we al voor je klaar hebben staan.